Chase Elliott puolustaa vuoden 2018 voittoaan Watkins Glenissä paalupaikalta.

Kierros 127,297 mailia tunnissa (69,287 sekuntia) riitti Hendrick Motorsportsin Chevrolet Camaro -kuljettajalle lauantai-iltana kahden kierroksen ryhmäkarsinnassa. Viime vuonna Elliottin voitto Watkins Glenissä oli hänen ensimmäinen voittonsa Monster Energy NASCAR Cup -sarjassa.

Paalu on Elliottille kauden kolmas ja uran seitsemäs. Se on myös hänen ensimmäinen Watkins Glenissä.

Elliott saa eturiviin Hendrick-tiimikaverinsa William Byronin, joka kellotti ajan 127,144 mph.

Muut kärkiviisikon jäsenet olivat Kyle Busch (126,976 mph), Martin Truex Jr. (126,861 mph) ja Kyle Larson (126.779 mph).

Kärkikymmenikön täydensivät Denny Hamlin (126,726 mph), Kurt Busch (126,300 mph), Jimmie Johnson (126,124 mph), Aric Almirola (125,928 mph) ja Brad Keselowski (125,926 mph).

Finaalikierrokselle pääsivät myös Michael McDowell ja Ricky Stenhouse Jr. He olivat 11. ja 12. nopeimmat.

Ensimmäisen karsintakierroksen jälkeen karsiutuneet Clint Bowyer oli 13., Erik Jones 14. ja Kevin Harvick 15.

Jones keskeytti ensimmäisen karsintakierroksen pysähtyessään mutkassa 1. Hänen Joe Gibbs Racing Toyotastaan oli puhjennut rengas ja se hinattiin takaisin talliin, jotta se ei repeytyisi. Koska Jones ei ollut ajanut kierrosta, NASCAR antoi tiimin laittaa uuden renkaan Camryn nro 20:een ja palata takaisin radalle.

Myös Alex Bowman oli 17. ja Ryan Blaney 19. sijalla. Kärkikymmenikön ulkopuolelle jäivät Joey Logano 21., Ryan Newman 25. ja Austin Dillon 28.

Kaikki karsintatulokset ovat epävirallisia, sillä karsinnan jälkeiset tarkastukset suoritetaan sunnuntaiaamuna.