Nuoresta iästä lähtien Natalie Decker asetti tavoitteensa korkealle moottoriurheilualalla. Nyt, 18-vuotiaana, Wisconsinista kotoisin oleva Natalie Decker on jo hyvässä vauhdissa nousemassa yhdeksi NASCAR-luokan nuorista huippukuljettajista.

natalie decker sps voittoVoitot ja vahva fanikunta ovat olleet osa Deckerin elämää ja uraa siitä lähtien, kun hän ensimmäisen kerran nousi go-kartin rattiin. Sen jälkeisinä vuosina hän on voittanut kilpailuja ja mestaruuksia, jotka kaikki ovat johtaneet siihen, että hän on ollut osa NASCARin Drive for Diversity -ohjelmaa ja matkalla lajin huipputasolle.

Kaikki alkoi nuorena kilpa-ajajana, jolloin hän voitti neljä ratamestaruutta ympäri kotiseutunsa Wisconsinin osavaltiota go-kartilla. Siitä hän siirtyi täysikokoisiin pistoautoihin. Hän oli CWSSA Super Stock -mestari 35 kuljettajan lahjakkaasta joukosta. Menestys jatkui Limited Late Model -divisioonassa, jossa hän voitti yhden kilpailun ja sijoittui kahdesti palkintokorokkeelle.

Muutama askel ylöspäin johti hänet Midwest Truck Tourin vuoden urheilijaksi ja Triple Crown Super Truck Seriesin vuoden urheilijaksi sekä yhden voiton ja Rookie of the Year -kruunun voittoon.

Juuri Deckerin siirtyminen kilpailukykyiseen Late Model -sarjaan aloitti hänen nopean nousunsa tulevien huipputähtien joukkoon. Hän suoritti jokaisella kierroksella World Series of Stock Car Racing -kilpailun Floridan New Smyrna Speedwaylla vuonna 2013. Hänen menestyksensä radalla johti siihen, että hänet valittiin vuosien 2013 ja 2014 NASCAR Rev Racing Drive for Diversity -yhdistelmään.

Wisconsinissa sijaitsevalla State Park Speedwaylla Decker ajoi 10 nopeaa aikaa ja seitsemän osakilpailua vuonna 2014, mikä johti hänet radan mestaruuteen. Hän oli myös vuoden tulokas ja sijoittui State Park Super Late Model -divisioonan kokonaispisteissä neljänneksi.

Hän voitti myös Wisconsinin Golden Sands Speedwayn Super Late Model -divisioonassa ja kilpailevassa TUNDRA Super Late Model -sarjassa ylemmässä keskilännessä myös vuonna 2014.

natalie revNASCAR:n huippujohto valitsi Deckerin mukaan NASCAR:n Drive for Diversity -ohjelmaan todistetusti kilpaa voittaneen Rev Racing -tiimin kanssa vuonna 2015. Hän taisteli viikosta toiseen maan parhaita short track -kilpailijoita vastaan ”NASCAR-tähtien syntymäpaikalla”, Hickory Motor Speedwaylla. Decker käänsi päitä Hickoryssa ja sen ulkopuolella Rev Racing -tiimin kanssa ja saavutti myös runsaasti menestystä perheensä ylläpitämillä Super Late Model -radoilla Wisconsinista Floridaan. Tämä menestys tuli neljän Super Late Model -voiton muodossa Golden Sandsin ja State Park Speedwaysin välillä.

Lisäksi ennätyksiä rikkovaan historiaansa Deckeristä tuli ensimmäinen naispuolinen kilpa-ajaja, joka on saavuttanut palkintokorokesijoituksen ARCA Midwest Tourilla. Hänen menestyksensä Floridan osavaltiossa läpi kauden toi Deckerille myös arvostetun tittelin NASCAR Whelen All-American Series Rookie of the Year in the Sunshine State.

Vuonna 2016 Deckerillä on tähtäimessään jatkaa etenemistään NASCAR-kilpailujen tikapuita ylöspäin, kun hän asettaa tavoitteekseen saavuttaa lisää voittoja ja kunnianosoituksia lyhyillä radoilla eri puolilla Amerikkaa.